Pretraga proizvoda

photo

Promocija knjige "Živjeti marketing" Amera Pašića

25.01.2024 do 25.01.2024

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na promociju knjige "Živjeti marketing" Amera Pašića koja će se održati u četvrtak, 25. januara, s početkom u 19:00 sati u knjižari Buybook u Radićevoj ulici. S autorom će razgovarati doc. dr. Denis Berberović i Lamija Milišić.

Živjeti marketing je priručnik − kako za marketinške stručnjake, tako i za laike – o načinima primjene marketinških metoda na raznovrsne izazove poslovnog okruženja. Živjeti marketing ide i korak dalje, polučujući svjetonazor nadahnut idejom marketinga kao životnog stila, kao umijeća zauzimanja za vrijednosti koje znače nama i našoj zajednici u savremenom svijetu.

"(…) Živjeti marketing [je] prva knjiga ovog tipa u Bosni i Hercegovini. Knjige iz marketinga na BHS jezicima napisane su uglavnom u udžbeničkom formatu. No, s kojim izazovima se marketinška teorija suočava u praksi, šta mogu biti prepreke njenoj primjeni i kako izgleda njena implementacija začinjena emocijama koje jedan marketinški profesionalac ima prema marketingu, to do sada nismo imali priliku pročitati. (…) Živjeti marketing je iskreno ljudsko svjedočanstvo o marketinškoj profesiji te stoga predstavlja vrijedan izvor spoznaja i saznanja."

Doc. dr. Denis Berberović

Share :

Događaji

Više