0
proizvoda u Vašoj korpi

Predstavljanje Damira Ovčine u programu "Jutro s autorom" na sajmu "Knjige u nišama"


JU Centar za kulturu Kantona Sarajevo i Zajednica izdavača/nakladnika u Bosni i Hercegovini, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, organizuju Sajam izdavača/nakladnika Bosne i Hercegovine „Knjige u nišama“ (KUN) koji će se održati u Sarajevu u periodu od 25. do 29. novembra 2017. godine, u prostorijama Bosanskog kulturnog centra (BKC).

Izdavačka kuća Buybook sa zadovoljstvom najavljuje da će prvo predstavljanje na predstojećoj manifestaciji u programu „Jutro s autorom“ imati Buybookov autor Damir Ovčina. Njegov roman „Kad sam bio hodža“ pripada najznačajnijim djelima poslijeratne bosanskohercegovačke književnosti. Damir Ovčina ovogodišnji je dobitnik nagrade „Mirko Kovač“. Pored njega, u programu sajma „Knjige u nišama“ biće predstavljeni i drugi Buybookovi autori/ce koji/e su za svoje posljednje knjige nagrađeni/e najznačajnijim regionalnim književnim nagradama. 


U subotu, 25. novembra 2017. u 10:30 u prostorijama Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu s Damirom Ovčinom u programu „Jutro s autorom“ razgovaraće Kristina Ljevak.


U prodaji bh. izdanje Hosseinijeve “Molitve moru“

Novi roman jednog od najuticanijih pisaca našeg vremena

Prva press konferencija povodom trećeg Internacionalnog festivala književnosti Bookstan

ČETVRTI ČUMIĆ BOOK FEST

POZIV ZA STIPENDIRANJE MLADIH KNJIŽEVNIH KRITIČARA/KI, KOLUMNISTA/ICA, NOVINARA/KI I STUDENATA/ICA

Arhiva novosti