0
proizvoda u Vašoj korpi

Predstavljanje Damira Ovčine u programu "Jutro s autorom" na sajmu "Knjige u nišama"


JU Centar za kulturu Kantona Sarajevo i Zajednica izdavača/nakladnika u Bosni i Hercegovini, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, organizuju Sajam izdavača/nakladnika Bosne i Hercegovine „Knjige u nišama“ (KUN) koji će se održati u Sarajevu u periodu od 25. do 29. novembra 2017. godine, u prostorijama Bosanskog kulturnog centra (BKC).

Izdavačka kuća Buybook sa zadovoljstvom najavljuje da će prvo predstavljanje na predstojećoj manifestaciji u programu „Jutro s autorom“ imati Buybookov autor Damir Ovčina. Njegov roman „Kad sam bio hodža“ pripada najznačajnijim djelima poslijeratne bosanskohercegovačke književnosti. Damir Ovčina ovogodišnji je dobitnik nagrade „Mirko Kovač“. Pored njega, u programu sajma „Knjige u nišama“ biće predstavljeni i drugi Buybookovi autori/ce koji/e su za svoje posljednje knjige nagrađeni/e najznačajnijim regionalnim književnim nagradama. 


U subotu, 25. novembra 2017. u 10:30 u prostorijama Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu s Damirom Ovčinom u programu „Jutro s autorom“ razgovaraće Kristina Ljevak.


Promocija knjige Tanje Stupar Trifunović

Promocija knjige "Lancunom preko glave" autorice Olje Runjić

Noć knjige u Buybooku!

Promocija knjige Pamfleti, manifesti i pokoja anegdota

Promocija romana "Kintsugi tijela" Senke Marić u Buybooku

Arhiva novosti